Helios Red Helios Green Helios Blue Helios Purple

Lapidary / Gemstone Community Forum
August 23, 2017, 07:51:42 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: This Forum has moved to a new host.  Please go to http://lapidaryforum.net/group/index.php and sign up so you can participate.  You will no longer be able to post here.  It is now a read-only archive.
 
  Home Help Search Classifieds Gallery Links Classified / Auctions Staff List Login Register  

FLicker "X" phot?

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: FLicker "X" phot?  (Read 398 times)
PhilNM
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 659



View Profile
« on: March 17, 2015, 04:06:35 pm »

IS anyone else having a problem with 70% of the left side of the screen being taken up by a blank white square with an "X" in the middle and flickr top right? Very aggravating!
Report Spam   Logged

Social Buttons

Mark
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5575



View Profile WWW
« Reply #1 on: March 17, 2015, 04:07:59 pm »

No problem here.
Report Spam   Logged

deb193
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2068


View Profile
« Reply #2 on: March 17, 2015, 05:00:11 pm »

Yes. I t takes 100% of my screen. I have to scroll over just to see the posts.

Whatever photo is being shown on the left needs to be gone ASAP.


* Capture2.PNG (111.66 KB, 1532x878 - viewed 22 times.)
Report Spam   Logged

- Daniel

(when everything is exceptional, nothing is)

DonniesTreasures
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3073


I just love the surprises!


View Profile WWW
« Reply #3 on: March 17, 2015, 05:03:49 pm »

No problem on my end either.  However, that being said I use Firefox so I switched to Google Chrome & saw the same thing so it seems to be browser related.
Report Spam   Logged

Mark
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5575



View Profile WWW
« Reply #4 on: March 17, 2015, 05:05:50 pm »

I am using Firefox also and have no problem
Report Spam   Logged

vitzitziltecpatl
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 696



View Profile WWW
« Reply #5 on: March 17, 2015, 07:50:04 pm »

Saw this problem earlier today in IE. Just now brought the forum up in Firefox and it did the same thing.
Report Spam   Logged

ileney
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 184


View Profile
« Reply #6 on: March 17, 2015, 08:02:41 pm »

Yes, it's driving me insane. I can barely stand to look at the forum because what should be the photo of the goldstone cab but is instead a blank screen takes up 70% of my screen and I can barely read any of the forum posts. Can this be fixed? Someone? Anyone?
Report Spam   Logged
Jagd
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 9


View Profile
« Reply #7 on: March 17, 2015, 08:17:27 pm »

Ditto here, although earlier today I logged in and had 2 blank X frames. I thought it was my computer. However it is still doing it tonight, and it is verrrry frustrating trying to read a post. bricks bricks
Report Spam   Logged

It's never too late to be what you want to be.
Taogem
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 12153



View Profile
« Reply #8 on: March 17, 2015, 09:03:02 pm »

Sorry guys..

Did not realize this until just receiving an email..

Photobucket is not working for me for some reason, so switched to FlickR for Camillia's winning cab.

Sorry Camillia, but until I can get Photobucket to start working again, looks like can not add winning cab pics to the forums sidebar..

This is how it was looking for those of us using firefox..


* camillia.jpg (367.66 KB, 987x833 - viewed 18 times.)
Report Spam   Logged
deb193
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2068


View Profile
« Reply #9 on: March 17, 2015, 09:25:45 pm »

No, I use Firefox.

The image moved or something. If someone had viewed it before it was moved, it was in their cache and they still "saw" it, Someone who had not seen it, or who had cleared their cache, or who switched browser - they would get the problem.
Report Spam   Logged

- Daniel

(when everything is exceptional, nothing is)

vitzitziltecpatl
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 696



View Profile WWW
« Reply #10 on: March 17, 2015, 09:29:51 pm »

Yeah, cached pages would explain why it appeared normal to some and not others who were using the same browser.
Report Spam   Logged

Taogem
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 12153



View Profile
« Reply #11 on: March 17, 2015, 09:53:15 pm »

Ok.. Hopefully will be ok now for everyone...
Report Spam   Logged
Charles
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 506



View Profile
« Reply #12 on: March 18, 2015, 04:48:21 am »

 Looks good to me this morning. I had the problem yesterday and gave up trying to read or comment.  ura
Report Spam   Logged



Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF For Free - Create your own Forum | Buy traffic for your forum/website

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines