Helios Red Helios Green Helios Blue Helios Purple

Lapidary / Gemstone Community Forum
March 26, 2017, 01:08:53 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: This Forum has moved to a new host.  Please go to http://lapidaryforum.net/group/index.php and sign up so you can participate.  You will no longer be able to post here.  It is now a read-only archive.
 
  Home Help Search Classifieds Gallery Links Classified / Auctions Staff List Login Register  

Changing Theme Color

Pages: 1 2 [3] 4  All   Go Down
  Print  
Author Topic: Changing Theme Color  (Read 961 times)
Taogem
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 12153



View Profile
« Reply #30 on: February 08, 2015, 09:02:08 am »

can only get color one page at a time so far. will just leave it on blue I guess.

Not sure what you mean Alvin..
Report Spam   Logged
PhilNM
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 659



View Profile
« Reply #31 on: February 08, 2015, 11:15:15 am »

sdf'sdfk??? Can't see any text? Or even my loging       please put the white back! If you can see this and if I typed it right can';t tell, can;t see anything!

Whyn is ecverything grey???
Report Spam   Logged

Steve
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3443



View Profile
« Reply #32 on: February 08, 2015, 12:58:05 pm »

I'm viewing the Forum on 'green' and that displays the black back ground.  So far no problems at all........................

If I click on the 'blue' I have the white back ground.
Report Spam   Logged

Steve.............The Silver Fox

My Photo Bucket site:  http://s743.photobucket.com/user/sferenz/library/?sort=3&page=1

Taogem
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 12153



View Profile
« Reply #33 on: February 08, 2015, 02:33:20 pm »

I'm viewing the Forum on 'green' and that displays the black back ground.  So far no problems at all........................

If I click on the 'blue' I have the white back ground.

Same here..  All is well..  No one else besides PhilNM have anything to say, so must just be his computer..

 
Report Spam   Logged
PhilNM
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 659



View Profile
« Reply #34 on: February 08, 2015, 03:58:39 pm »

the blue was white, is now grey. And the login text area was white, is now black or grey and invisible. Also the search box. The rest is readable, but I have to use  the red, green or purple options to type in my login and search info. I'm using the green to post this.... don't think it's my computer, it was white yesterday...... you changed something again?
This is the only page of all that I visit on the net that does this....
Report Spam   Logged

Rockoteer
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3698



View Profile
« Reply #35 on: February 09, 2015, 03:55:26 pm »

Mine is fine
Most of the time
I was fine
With the way that it was
I don't know why
I guess just because
Report Spam   Logged

-Gary

Of all the things I've lost..I miss my mind the most.

Whether you think you can, or you think you can't, you're probably right.
Alvin
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1750


View Profile WWW
« Reply #36 on: February 09, 2015, 04:40:45 pm »

after pushing some buttons and calling on all the gods, I think it is working ok. oh am I ever going to hell.
Report Spam   Logged

PhilNM
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 659



View Profile
« Reply #37 on: February 10, 2015, 09:30:11 am »

This is what I'm talking about. The text is invisible!
Report Spam   Logged

deb193
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2068


View Profile
« Reply #38 on: February 10, 2015, 10:48:02 am »

the theme CSS is not working well in your browser Phil. with several iterations to get the lighter colors, it is hard to know what bits of code might have gotten into forum headers and footers - or how this is interacting with your browser and settings. It could be quite a mess. -- Do you still have that kind of odd browser that gave you trouble when RTH theme changed?

since this is only site with problems for you , it is possible clearing your caches and cleaning register might snap you out of it.

you should also try other browsers and computers to help diagnose.

I switched to the green because the old way did not bother me.
Report Spam   Logged

- Daniel

(when everything is exceptional, nothing is)

PhilNM
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 659



View Profile
« Reply #39 on: February 10, 2015, 10:52:11 am »

-- Do you still have that kind of odd browser that gave you trouble when RTH theme changed?

I'm using Firefox 35.
Caches are clean cookies cleared, but will do them again.
Report Spam   Logged

PhilNM
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 659



View Profile
« Reply #40 on: February 10, 2015, 11:48:26 am »

George. I've cleared all caches, etc. When I go to another smf forum, all is well, so it's something in this boards settings for the helios blue.  The other three I can see what I'm typing. Only in the Helios blue is the text black on dark grey background for the login script, post reply script, and search script. And the background is not white, it's the same dark grey as the script boxes or the rest of the board. smf says it's some board setting not my computer, as other boards are OK.
Maybe the reason no one else is posting is they can't see to log in, or that I'm the only one using helios blue? Dunno. Thanks for trying.
Report Spam   Logged

deb193
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2068


View Profile
« Reply #41 on: February 10, 2015, 12:01:17 pm »

Phil, this is not a proboards forum. The smffrofree is based on open source smf, which stands for simple machines forums.

There is some smfforfree tech support forum, but it is nowhere near as extensive or good at the proboards tech support.
Report Spam   Logged

- Daniel

(when everything is exceptional, nothing is)

PhilNM
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 659



View Profile
« Reply #42 on: February 10, 2015, 12:01:53 pm »

My bad, I meant SMF. I will correct my other post. On the SMF support boards, they show a simple mod for page color changing. It might make things easier here...

check out:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=439031.0


I'm also using a different browser, same problem.
Report Spam   Logged

deb193
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2068


View Profile
« Reply #43 on: February 10, 2015, 12:10:36 pm »

I do see the problem Phil reports. It is not his settings, rather the theme.

The text for edit boxes (e.g., username, password, new post) is dark on dark background when using the new theme.

It was OK for me until I logged off and back in. Then I saw it. I am not sure why some people are not seeing it.

Green is still ok.



* Capture.PNG (44.17 KB, 681x567 - viewed 10 times.)
Report Spam   Logged

- Daniel

(when everything is exceptional, nothing is)

Taogem
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 12153



View Profile
« Reply #44 on: February 10, 2015, 12:56:02 pm »



Try it now Phil...
Report Spam   Logged


Pages: 1 2 [3] 4  All   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF For Free - Create your own Forum | Buy traffic for your forum/website

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines